SANERAX SAVOLAINEN OY

MAALAUSPALVELU AMMATTILAISELTA

Kaunis maalipinta ja oikein valittu värisävy viimeistelevät ammattitaitoisen remontin. Maalauspalvelu on syytä tilata ammattilaiselle, jotta lopputulos olisi kerralla miellyttävä ja onnistunut. Tarjoamme laadukasta maalauspalvelua alueella Helsinki-Espoo ja Vantaa, sekä koko Uusimaa.

 

Asiantuntemuksestamme on hyötyä niin oikean maalin valinnassa, sävyvalinnoissa kuin maalaustekniikassakin. Ammattilaisina hoidamme maalaustyöt oikeilla välineillä ja lopputulos on tasainen ja tyylikäs.

 

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS! >>

Laadukas maalauspalvelu ja tapetointipalvelu alueella: Uusimaa: Espoo, Vantaa, Helsinki,Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava,Loviisa, Mäntsälä, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Porvoo, Raasepori, Sipoo,  Tuusula, Siuntio ja Vihti.

SOITA JA KYSY LISÄÄ!

040 0421 061

PYYDÄ TARJOUS >>

TAPETOINTIPALVELU ON HYVÄ TILATA AMMATTILAISELTA

Tapetointi ei ole salatiedettä, mutta siistin ja tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi on tapetointipalvelu syytä tilata ammattilaiselta. Huolehdimme siitä, että lopputuloksena on tasainen ja siisti tapettipinta, ja että kuviot kohdistuvat seinällä kauniisti. Tarjoamme tapetointipalvelua alueella Helsinki-Espoo-Vantaa ja koko Uusimaa.

© 2015 SANERAX SAVOLAINEN OY